Založ si blog

Detoxikácia –aneb očista tela z vnútra

Po dlhoročnej stresujúcej práci v mojej malej firme som sa cítil neraz neskutočne zničený. Stres a veľa času stráveného za počítačom nemal príliš dobrý vplyv na moje zdravie. S meniacim sa počasím som pociťoval  únavu až kým som si jedného dňa povedal- „ Stačilo Ďuri!“.

Ako dieťa som žil v prudko znečistenom meste,Ružomberku a  to znamenalo pre môj organizmus obrovskú záťaž. Ako podnikateľ som strávil dva roky v Číne, kde bol vzduch ešte zaťažujúcejší pre môj organizmus, no v tom čase som si to ešte celkom neuvedomoval.

Nejaký čas som mal problém nájsť si priateľku, pretože zápach z mojich úst bol neznesiteľný. Po každodennom zobudení sa nepomáhala ani len ústna voda. Bol som zúfalý, na diskotékach som ženy odstrašoval. Bola to moja nočná mora. Nedôveroval som si a o čo horšie v práci to bolo pri mojich nadriadených nepríjemné.

Nepravidelná strava, stres a naháňanie sa za prácou spôsobili i moje tráviace problémy.  Keďže som sa nestíhal denno denne naobedovaťa a ak aj áno, nešlo o teplý obed.Ttrpel som večernými zápchami a niekedy i  hnačkami, pretože som jedol narýchlo pri každom z bussinesov. Občas sa stalo, že mi chýbal i teplý obed. Až do doby kým som nepoužil  prípravky na detoxikáciu organizmu spolocnosti NaturalSwiss a konkrétne prípravky ToxiClean. No najväčšou záťažou bol nedostatok životnej energie ako som na začiatku spomínal  vyčerpanosť a moje telo bolo oslabené. Tým pádom bola detoxikácia jedinou možnou cestou, aby môj organizmus začal pracovať správnejšie.

Odkedy som otestoval postupne niekoľko prípravkov spolocnosti  NaturalSwiss, môj život sa zmenil a práca je efektívnejšia. Vrele ich odporúčam.

Máte aj Vy nejaké skúsenosti s týmito prípravkami?

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 07:51

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1782x
Priemerná čítanosť článkov: 1782x

Autor blogu

Kategórie

Archív